Informatie
Het Instituut voor Huiswerkbegeleiding Apeldoorn bestaat sinds 1982 en biedt aan leerlingen van het voortgezet onderwijs anderhalf uur per dag gerichte huiswerkbegeleiding. In het kort laat onze aanpak zich als volgt omschrijven:

· eerst thuis ontspannen dan studeren

· individuele en deskundige begeleiding

· strenge regels en rustige werkomgeving

· per vier leerlingen is er een begeleider

Ons streven is dat een leerling na een bepaalde periode zelfstandig de schoolopleiding kan voortzetten en niet afhankelijk gemaakt wordt van onze huiswerkbegeleiding. In praktijk blijkt dat onze aanpak succesvol is. Met betrekking tot de overgang boeken onze leerlingen zeer goede resultaten. Een slagingspercentage van 100% voor eindexamenkandidaten is niet uitzonderlijk.
Contactadres:

IvHA

tel 055 7851230

mob 06 14945105

info@ivha.nl


Studieadres:
CODA Apeldoorn
Vosselmanstraat 299Het Instituut voor Huiswerkbegeleiding Apeldoorn beschikt over zeer deskundige begeleiders. Tijdens de begeleidingsuren maken de leerlingen hun huiswerk, worden ze overhoord en kunnen ze te allen tijde vragen stellen over de leerstof. Kennis van alle vakken tot en met 6 VWO niveau is aanwezig. Leerlingen kunnen ook rekenen op hulp bij het leren leren, het maken van planningen en training voor de examens.

Het Instituut voor Huiswerkbegeleiding Apeldoorn heeft regelmatig contact met de ouders en/of verzorgers. Bij aanvang van de begeleiding vindt er een intake gesprek plaats. Gedurende het cursusjaar is er regelmatig telefonisch contact. Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u ons tijdens kantooruren telefonisch benaderen.